Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII


Termeni și condiții de utilizare

Termenii și Condițiile generale de utilizare stabilesc termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului "http://www.drivegrade.eu" și aplicațiile aferente, de către potențialii vizitatori sau beneficiari.

"http://www.drivegrade.eu/" (în continuare denumit „Site", „Platformă") este o platformă online dezvoltată de UBI Cloud Underwriting SRL, care își propune să creeze o soluție de tehnologie digitală constând într-un sistem care evaluează comportamentul rutier și poate oferi beneficii și statistici relevante. UBI Cloud Underwriting SRL este o persoană juridică, având sediul social în Aleea Buhuși nr.3, sector 3 București, CUI 39973050, IBAN RO34BTRLRONCRT0472500401, deschis la Banca Transilvania, reprezentată de Andrei Rădoi, în calitate de administrator.


Obiectivul Site-ului

DriveGrade este noul standard în evaluarea comportamentului rutier.

Misiunea companiei este de a încuraja prudența la volan și de a forma o comunitate de șoferi de nota 10.

Vei avea la dispoziție o aplicație transparentă și ușor de folosit, cu note de la 1 la 10, pe care o vei putea descărca în curând de pe AppStore și Google Play.

Folosește aplicația, condu cât mai atent și vei primi bonusuri de la partenerii noștri!

În viitor DriveGrade își dorește să devină partenerul asiguratorilor locali și să colaboreze cu ei în vederea creării unor oferte custom made pentru șoferii care folosesc aplicația. În cadrul platformei utilizatorii pot să se înscrie, să se logheze și să își înregistreze datele călătoriilor proprii.

Datele colectate prin intermediul formularelor prezente în platformă sunt:

  • Nume, prenume
  • Adresă email
  • Vârstă
  • De câți ani are permis
  • Ce mașină conduce


De asemenea, platforma este monitorizată prin Google Analytics prin care se colectează date anonimizate cu privire la traficul acesteia. Pentru mai multe detalii consultați politica de confidențialitate disponibilă aici.


Scopul și durata prelucrării datelor

Scopul colectării acestor date este crearea de conturi unice de utilizatori pentru accesarea platformei și utilizarea acesteia în condiții optime.

Datele sunt stocate pe toată durata existenței contului unui user, până la decizia utilizatorului de a-și dezactiva contul.


Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest Site este deținut de UBI Cloud Underwriting SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către UBI Cloud Underwriting SRL, titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate.

Este strict interzisă folosirea acestui Site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea platformei, a membrilor săi sau a UBI Cloud Underwriting SRL.

UBI Cloud Underwriting SRL va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere,distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.


Modificări Termeni și Condiții generale de utilizare Site

"Termenii și Condițiile generale de utilizare" constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și UBI Cloud Underwriting SRL în privința utilizării https://www.drivegrade.eu. UBI Cloud Underwriting SRL își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi "Termenii și Condițiile generale de utilizare" în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa de email contact@drivegrade.eu


logo

DriveGrade este un produs al UBI Cloud Underwriting SRL