Politica de Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


Datele personale prelucrate

Completând formularul pus la dispoziție spre abonare, putem colecta următoarele date cu caracter personal:

  • Nume, prenume
  • Adresa email
  • Vârstă
  • De câți ani are permis
  • Ce mașină conduce


Scop și temei

UBI Cloud Underwriting SRL prelucrează date cu caracter personal doar în interesul utilizatorilor platformei http://www.drivegrade.eu/ care își exprimă consimțământul cu privire la a fi adăugați la baza de date de newsletter a platformei.


Drepturile tale

În calitate de utilizator al https://www.drivegrade.eu/, potrivit Legii nr. 677/2001, precum și, începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, ai următoarele drepturi:

Dreptul la informare cu privire la prelucrarea datelor personale de către UBI Cloud Underwriting SRL;

Dreptul de acces la datele personale, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

Dreptul de intervenție, rectificare sau ștergere a datelor personale, la cerere și în mod gratuit;

Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul în Bucureşti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justiției, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege;

începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, Dreptul la restricționarea prelucrării.


Securitate și confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul prelucrării Datelor tale personale este o preocupare majoră a UBI Cloud Underwriting SRL, de aceea toate Datele personale colectate în cursul vizitelor pe https://www.drivegrade.eu/ sunt prelucrate conform prevederilor legale în vigoare în România. UBI Cloud Underwriting SRL folosește tehnologii de ultimă generație și ia toate măsurile tehnice rezonabile pentru transmiterea și păstrarea Datelor personale în condiții de deplină securitate și confidențialitate.

Toate Datele personale de pe site sunt stocate și procesate pe servere situate în Uniunea Europeană, ce cad sub incidența legislației europene de protecție a datelor personale. Nicio informație oferită pe acest site nu părăsește teritoriul Uniunii Europene.

UBI Cloud Underwriting SRL se angajează să nu dezvăluie Datele personale cu privire la vizitele tale pe http://www.drivegrade.eu/, exceptând situațiile legale sau situațiile prezentate în această Notă de informare.

Dacă descoperim un incident cu privire la securitatea datelor personale care prezintă un risc pentru drepturile și libertățile utilizatorilor noștri, vom notifica Autoritatea Națională de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale în termen de 72 de ore. Dacă incidentul de securitate este de natură să prezinte un risc ridicat pentru drepturile și libertățile tale, vei fi, de asemenea, notificat.


Contactează UBI Cloud Underwriting SRL

Pentru orice întrebări sau preocupări, precum și pentru exercitarea drepturilor tale legate de prelucrarea Datelor personale de către UBI Cloud Underwriting SRL, ne poți contacta la:

Adresa: Aleea Buhuși nr.3, sector 3, București, mun. București, România

E-mail: contact@drivegrade.eu


logo

DriveGrade este un produs al UBI Cloud Underwriting SRL